+

За тарталетите:

  • Готово маслено тесто 160 г
  • Брашно за поръсване

За плънката:

  1. За тарталетите:

    1. Загрейте предварително фурната до 200 °C.
    2. Разточететестотос дебелина 2 мм.
    3. Намажете 10 формичкис маслото и ги поръсете с брашно, след което поставете тестото във всеки съд. Надупчете тестото с помощта на вилица. Оставете съдовете в хладилника, докато не станете готови за пълнене.
  2. За плънката:

    1. Разтопете масло в тиган, добавете нарязаните на кубчета диви гъби, смесени с наситнения и задушен предварително шелот, сотирайте ги леко за 5 минути, след което добавете бялото вино и ситно нарязания чесън и оставете да ври, докато се изпари течността в тигана, след което добавете ситно нарязания магданоз. Оставете сместа настрана, за да изстине.
    2. Намажете всяка тарталета сразбитите яйца и ги сложете в предварително загрята фурна за 10 – 12 минути. Извадете тарталетите и ги оставете да изстинат.
    3. Смесете леко сотираната гъбена смес с Rama Cremefine 31%, крема сирене и напълнете всяка тарталета с приготвената смес.
    4. Сложете тарталетите във фурната за 10-12 минути на 180 °C.
    5. Извадете тарталетите от фурната, оставете ги да изстинат и ги украсете с микро салати или пресни подправки, преди да ги сервирате.
+