Menu

Съставки

+

Начин на приготвяне:


Рулада е атрактивно презентиране на различни видове хомогенни смеси, приготвени на слоеве. Роладите биват сладки и солени- месни. Предложете в менюто си различни видове и вкусове, за да го разнообразите и направите по-атрактивно.

...

Начин на приготвяне

  1. Начин на приготвяне:

    1. Използвайте кухненски робот, за да блендирате пилешки гърди, белтъка и Rama Cremefine15%. Добавете Knorr Професионален пилешки бульон и бял пипер и разбъркайте, докато не получите хомогенна смес.
    2. Използвайте кухненски робот, за да блендирате свинско филе, белтък и Rama Cremefine 15%. Добавете сол и бял пипер и бъркайте, докато не получите хомогенна смес.
    3. Покрийте формата за печене с фолио, сложете слайсовете прошуто, като ги презастъпвате леко, добавете пилешката смес в средата на формата и разстелете хубаво, поставете отгоре сместа от свинско. Отгоре поставете луканковите пръчици и завийте руло. 4.Пoставете с тава с 200 мл вода или 1 пръст.
    5. Печете рулото във фурна, предварително загрята до 80 °C за 90 минути.
    6. След като се изпече махнете фолиото и нанесете в тава слой Rama Combi Profi .
    7. сложете рулото в тавата и го покрийте равномерно с Rama Combi Profi.
    8. Гратинирайте рулото във фурна, предварително загрята до 220 °C, за 3-5 минути или докато прошутото стане златисто.
    9. Нарежете рулото, когато изстине.