Традиционна рулада с пилешко, свинско и тънки луканкови пръчици овити с прошуто
Рулада е атрактивно презентиране на различни видове хомогенни смеси, приготвени на слоеве. Роладите биват сладки и солени- месни. Предложете в менюто си различни видове и вкусове, за да го разнообразите и направите по-атрактивно.

Съставки
Начин на приготвяне:
-
Пилешки гърди 500.0 г
-
Белтък 4.0 бр
-
Rama Cremefine 15% 75.0 мл
-
Бял пипер
-
Свинско контра филе 150.0 г
-
Сол
-
Слайсове прошуто или шунка 120.0 г
-
Луканкови пръчици 150.0 г
-
Rama Combi Profi
Начин на приготвяне
-
Начин на приготвяне:
1. Използвайте кухненски робот, за да блендирате пилешки гърди, белтъка и Rama Cremefine15%. Добавете Knorr Професионален пилешки бульон и бял пипер и разбъркайте, докато не получите хомогенна смес.
2. Използвайте кухненски робот, за да блендирате свинско филе, белтък и Rama Cremefine 15%. Добавете сол и бял пипер и бъркайте, докато не получите хомогенна смес.
3. Покрийте формата за печене с фолио, сложете слайсовете прошуто, като ги презастъпвате леко, добавете пилешката смес в средата на формата и разстелете хубаво, поставете отгоре сместа от свинско. Отгоре поставете луканковите пръчици и завийте руло. 4.Пoставете с тава с 200 мл вода или 1 пръст.
5. Печете рулото във фурна, предварително загрята до 80 °C за 90 минути.
6. След като се изпече махнете фолиото и нанесете в тава слой Rama Combi Profi .
7. сложете рулото в тавата и го покрийте равномерно с Rama Combi Profi.
8. Гратинирайте рулото във фурна, предварително загрята до 220 °C, за 3-5 минути или докато прошутото стане златисто.
9. Нарежете рулото, когато изстине.