Пресовани свински гърди, чипс и крем от горчица
Ароматно предложение на свински гърди с нестандартен чипс и крем от горчица.

Съставки
За свинските гърди:
-
Обезкостени свински гърди 1500.0 г
-
Морска сол
-
Изчистена свинска кожа 300.0 г
-
Knorr Подправка за маринати свинско месо 25.0 г
-
Дижонска горчица 10.0 г
-
Крема сирене 100.0 г
Начин на приготвяне
-
За свинските гърди:
1. Поръсете свинската кожа с морска сол. Сложете между два листа пергаментова хартия, покрийте с друга тава и сложете тежест отгоре, след което печете във фурна на 100 градуса, няколко часа, докато не стане хрупкава.2. Подправете месото с Knorr подправка маринати свинско и печете във фурна при температура 120 °C в продължение на 6 часа.3. Оставете изпеченото месо да изстине, покрийте го с пергаментова хартия, сложете тава и голяма тежест отгоре. Сложете пресованото месо в хладилника за 24 часа.4. Смесете Hellmann's Мед и горчица с дижонска горчица и крема сирене, докато сместа не стане хомогенна. -
Презентация:
Нарежете пресованите гърди на правоъгълни хапки, украсете ги с чипса и ги сервирайте с крема от горчица и пресни билки.