Тарталети с тиква, къри, козе сирене и смокини
Историята на тартовете датира от древен Рим, където са се приготвяли отворени пайове. Тарталетите са умалени тартове, като те обикновено са от маслено или многолистно тесто, с различни видове плънки –солени и сладки, богати на вкусове. В тях влиза и групата на кишовете. Опитайте нашите предложения, за да направите менюто си по-разнообразно и цветно.

Съставки
За плънката:
-
Тиква 750.0 г
-
Гореща вода 1000.0 мл
-
Яйце (жълтък) 3.0 бр
-
Яйце 1.0 бр
-
Rama Cremefine 31% 200.0 мл
-
Козе сирене 200.0 г
-
Прясно смлян черен пипер 2.0 г
-
2 половини от смокините
-
Прясна мащерка 2.0 г
-
Листа от мащерка за украса