Панирани скариди с гарнитура от аспержи и пяна от сос Холандез
Пролетна салата с аспержи, малинов винегрет и морски дарове

Съставки
За зеленчуците
-
Аспержи 300.0 г
-
Чери домати 200.0 г
-
Цикория 100.0 г
-
Радичио 100.0 г
-
Салатен микс 100.0 г
За скаридите
-
Кралски скариди размер 16/20 40.0 бр.
-
KNORR Подправка за риба 80.0 г
-
Галета панко 300.0 г
-
Яйце 6.0 бр
-
Брашно 300.0 г
Начин на приготвяне
-
За зеленчуците
Изчистете аспержите, бланширайте ги и ги охладете.Нарежете останалите зеленчуци и овкусете с Hellmann's Малинов винегрет. -
За скаридите
Мариновайте скаридите с подправката за риба Knorr, оваляйте в брашно, потопете в разбитото яйце и оваляйте в галета панко.Изпържете в силно нагорещена мазнинаАранжирайте пролетната салата в чиния и в кошничка сложете готовите скариди с опашките нагоре.Сложете в сифон течен сос Холандез Knorr и декорирайте чиниите преди поднасяне.