Свинска рулада с тъмен кафяв сос и картофен гретин
Представяме ви ароматни свински руладини, гарнирани с тъмен кафяв сос и картофен гретин със сос холандез

Съставки
Приготвяне на месото
-
Свинско месо 1.8 кг
-
Кисели краставички 300.0 г
-
Олио 150.0 мл
Приготвяне на соса
-
Масло 30.0 г
гратин
-
Картофи 1.5 кг
-
Аспержи 300.0 г
-
Готварска сметана 300.0 мл
-
Кашкавал 300.0 г
-
Сол 12.0 г
-
Черен пипер 4.0 г
-
Индийско орехче 4.0 г
Презентация
-
Магданоз 30.0 г
Начин на приготвяне
-
Приготвяне на месото
Пригответе руладите с кисели краставички, овкусете и мариновайте с подправката. -
Приготвяне на соса
Пригответе соса, следвайки описанието на кутията. Добавете масло. -
гратин
Смесете в гастронорма картофите нарязани на филии и парчетата аспержи. Овкусете със сол и пипер. Добавете към тях сметана, холандез и настъргания кашкавал. Печете в конвектомат на 160 градуса за 35 минути, като покриете с фолио. Премахнете фолиото и печете още 10 минунти или до придобиване на златист цвят. -
Презентация
Нарежете руладите под ъгъл и залейте със соса. Добавете гратина и гарнирайте с магданоз.