Патешко бутче конфи със зеленчуци в сос Беарнез и сос от кестени
Тенденциите при аранжирането на чинията и подредбата на ястието се променят последните години. Ядливите цветя са част от последните тенденции, а те дават още повече цвят на ястието и го правят атрактивно и апетитно.

Съставки
За месото:
-
Патешки бутчета 10.0 бр
-
Лук 600.0 г
-
Моркови 600.0 г
-
Канела на пръчка 2.0 бр
-
Звездовиден анасон 4.0 бр
-
дафинов лист 3.0 бр
-
Черен пипер на зърна 10.0 бр
-
Сол 10.0 г
-
Пресен розмарин 8.0 г
Тестото за тарта:
-
Брашно 300.0 г
-
Сол 4.0 г
-
Масло 150.0 г
-
Яйце 1.0 бр
-
Водаколкото е необходимо за тестото
-
Rama Combi Profi 25.0 мл
Сместа за тарта:
-
Бейби моркови 350.0 г
-
Тиквички 350.0 г
-
Аспержи 350.0 г
-
Целина 350.0 г
Соса за тарта:
-
Вода 240.0 мл
-
Масло 60.0 г
Соса с кестени:
-
Кестени 500.0 г
-
Бяло вино 200.0 мл
-
Вода 300.0 мл
-
Коняк 30.0 мл
-
Rama Cremefine 15% 50.0 мл
-
Масло 100.0 г