Телешки рулад с картофено пюре и червено зеле
Телешки рулад с картофено пюре, червено зеле и Деми Глас сос

Съставки
Рулад с плънка
-
Бекон 200.0 г
-
Кисели краставички 200.0 г
-
Моркови 200.0 г
-
Телешки стек контра филе (Sirlion) 2.0 кг
-
Сол 5.0 г
-
Черен пипер 3.0 г
-
Олио 200.0 мл
Гарнитури
-
червено зеле консерва 1.0 кг
-
Готварска сметана 100.0 мл
-
Масло 250.0 г
-
Сол 10.0 г
-
Див лук 10.0 г
-
Вода 1.0 л
Сос Деми Глас
-
Червено вино 100.0 мл
-
Масло 50.0 г
Начин на приготвяне
-
Рулад с плънка
Начукайте месото и овкусете с подправки.Задушете нарязаните морковите и запържете бекона.Добавете киселите краставички и с получената плънка разпределете и навийте руладите.С помоща на шишчета промушете руладите.Запечатайте на тиган или грил и довършете в конвектомат до готовност. -
Гарнитури
Загрейте водата и направете картофеното пюре. Овкусете със сол и масло.Загрейте зелето на тиган с малко масло и сметана. -
Сос Деми Глас
Редуцирайте виното и добавете сос Деми ГласЗатоплете соса и добавете маслото. -
Презентация
Наредете рулада в чиния за сервиране и гарнирайте с пюрето и зелето.Поръсете със див лук.