Червена риба тон, маринована с цитрусови плодове и босилек
Подобрете вкуса на маринованата риба тон с шамфъстък и се насладете на богатия вкус

Съставки
Рибата Тон
-
Филе риба тон 1.5 кг
Глазирани моркови:
-
Моркови 500.0 г
-
Босилек - пресен 5.0 г
-
Мед 100.0 г
-
Кори от лимон 4.0 бр
Спанак:
-
Бейби спанак 500.0 г
-
Зехтин 150.0 мл
-
Сол 5.0 г
-
Бял балсамов оцет 150.0 мл
Начин на приготвяне
-
Рибата Тон
1. Нарежете червената риба тон на филийки и подправете със сол и пипер.
2. Запечете филетата в незалепващ тиган със зехтин -
Глазирани моркови:
1. Нарежете морковите на пръчици. Поставете ги в тенджера с Knorr течен зеленчуковия бульон, босилек, мед -
Спанак:
В купа поставете спанака и овкусете със солта, балсамикото и зехтина -
Презентация
1. Поставяете овкусения спанак в плоска чиния, върху него филетата риба, нанесете азиатското песто с четка върху рибата, поръсете с шамфъстъка и отстрани поставете морковите с лимоновите кори.