Бургер "Самурай" с маринована сьомга
Уасабито или още японският хрян е познато още от далечната 1396г. Използва се както в медицината като противоалергично лекарство и лекарство при отравяне, така в кулинарията. Опитай нашата рецепта за бургер "Самурай" със сьомга и уасаби.

Съставки
За сьомгата:
-
Мед 20.0 г
-
Уасаби 5.0 г
-
Сок от лайм 30.0 мл
-
сьомга филе 150.0 г
Презентация:
-
Китайско зеле 50.0 г
-
Черен хайвер 5.0 г
-
Смокини 10.0 г
-
Питка 1.0 бр
Начин на приготвяне
-
За сьомгата:
1. Мариновайте филето от сьомга с предварително смесените Knorr соев сос, уасаби, мед, сок от лайм и Knorr Подправка за маринати Риба и морски дарове. 2. Печете на плоча или конвектомат до готовност. -
Презентация:
1. Поставете готовото филе върху предварително намазаната питка със смесената с уасаби, Hellmann's Майонеза и нарязаното на ситно зеле. Отгоре поставете смокините и хайвера.