Печено говеждо с картофен крем и пържен артишок

Съставки
За говеждото
-
Говеждо филе 2.0 кг
-
Масло
-
Сол 5.0 г
За картофения крем
-
Вода 400.0 мл
-
Мляко 200.0 мл
-
Сол 10.0 г
-
Масло
За гарнитурата
-
Артишок 500.0 г
-
Сол 5.0 г
-
Слънчогледово олио
Начин на приготвяне
-
За говеждото
Подправете говеждото филе с Knorr течен телешки бульон и запечатайте в масло, подправете със сол и Knorr млян черен пипер. Печете на 180 градуса с температура посредата 56 ° за около 10 минути. Извадете от фурната и оставете да "почине" 5 минути. -
За картофения крем
Сложете водата, млякото и солта да заврят. Добавете картофените люспи и смесете с масло. -
За гарнитурата
Нарежете артишока на резенчета, потопете го в Knorr Maizena Царевично нишесте и го изпържете в загрято олио до златисто. -
За презентацията
Сервирайте картофения крем като основа на ястието, добавете печеното говеждо месо и залейте отгоре с приготвения според опаковката Knorr Демиглас сос. Като гарнитура добавете пържения артишок.