Бургер с телешко, бекон и чедър
Класическа рецепта за бургер с телешко, бекон и чедър.

Съставки
За бургера:
-
Мляно говеждо месо 160.0 г
-
Тъмна бира 50.0 мл
-
Бекон слайс 30.0 г
-
Захар 5.0 г
Презентация:
-
Слайс лук 20.0 г
-
Слайс домат 20.0 г
-
Рукола 10.0 г
-
Питка 1.0 бр
-
Чедър 20.0 г
Начин на приготвяне
-
За бургера:
1. Овкусете месото с Knorr Универсална подправка за грил, захарта и бирата. Оставете да престои в хладилник 1-2 часа.
2. Изпечете го на грил или плоча до готовност.
3. Изпечете бекона на грил или плоча до готовност. -
Презентация:
1. Разполовете и запечете питките по 1-2 минути на грил или плоча.
2.Намажетеги с предварително смесените Hellmann's Майонеза и Hellmann's Кетчуп.
3. Поставете бургера вурху вече намазаните питки, а вурху негочедъра, бекона, шайбите домат и лук, руколата.