Биск от лангостини
С течните бульони правите вкусна основа за сосове, супи и ястия.

Съставки
Биск
-
Лангостини 300.0 г
-
Зехтин 50.0 мл
-
Масло 100.0 г
-
Бяло вино 200.0 мл
-
Вода 1500.0 мл
-
Готварска сметана 50.0 мл
-
Бял пипер 2.0 г
-
Доматено пюре 100.0 г
Начин на приготвяне
-
Биск
Сложете черупките от лангостини в загратите масло и зехтин, и добавете доматеното пюре.Запържете за 5 мин.Дегразирайте с виното.Добавете водата, бульона и Roast Umami.Варете на умерен огън 20 мин.Прецедете и добавете сметаната и пипера.Сгъстете с Ру.