NoChiken chunks с билково пюре, аспержи и холандез
Вегетарианска алтернатива на рецепта с месо

Съставки
NoChiken chunks
-
Олио 100.0 мл
Аспержи
-
Масло 100.0 г
-
Бели аспержи 20.0 бр.
Билково картофено пюре
-
Knorr Primerba провансалски билки 20.0 г
-
Масло 100.0 г
-
Сол 3.0 г
-
Вода 1.1 л
Сос Холандез
-
Копър 20.0 г
Начин на приготвяне
-
NoChiken chunks
Накиснете NoChiken chunks за 10-15 мин в хладка вода.Овкусете със соев сос и умами NoChiken chunks и гответе на тиган за няколко минути. -
Аспержи
Почистете аспержите и бланширайте в подсолена вода.При сервиране сотирайте аспержите на тиган с бульон и масло. -
Билково картофено пюре
Пригответе картофеното пюре според указанията на кутията.Овкусете с провансалски билки, масло, сол и пипер. -
Сос Холандез
Добавете наситно нарязан копър и горчицата към затопления сос холандез.Разбъркайте до хомогенна смес. -
Презентация
Оформете билковото пюре с ринг в чинията.Поставете късчетата NoChiken chunks.Аранжирайте аспержите и залейте със сос.Декорирайте със стръкове копър.