Menu

Приготвянето на вкусна храна в момента не е единственото, което се търси в кулинарния бранш.
Острата липса на персонал е сериозно предизвикателство за бизнеса: много работни места остават незаети и трябва да бъдат попълнени от неквалифициран персонал.
По този начин се нарушава качеството и процеса на работа. Към това се добавят и нарастващите разходи в резултат на кризите в момента. За да се намали напрежението, е необходим нов подход.

15% in andere Branchen abgewandert

Последствия:
Решили сте да запазите същата концепция на бизнеса си, но с по-малко и необучен персонал - което създава сериозни затруднения. Затова се нуждаете от ефективни решения, с които да управлявате бизнеса си.

Jeder 4. Job ist unterbesetzt

Последствия:

Въпреки усиленото търсене на персонал, все още има препятствия, които трябва да преодолеете. Нуждаете се от по-бързи работни процеси, които да компенсират намаления работен състав, без да се налага да правите промени в менюто си.

20% weniger Auszubildende

Последствия:

Липсата на млади кадри и намаленият им брой, води до по-трудно предвидимо бъдеще. За да си гарантирате качество и гъвкавост, се нуждаете от надеждни и достъпни продукти.

70%

НОВО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЦЕСИТЕ, ПО-МАЛКО ИЗВЪНРЕДНО РАБОТНО ВРЕМЕ, ВЪПРЕКИ НЕДОСТИГА НА ПЕРСОНАЛ – ЗВУЧИ ДОБРЕ! НО КАК ДА ПРОМЕНЯ ТОВА? НИЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ:

Висококачествени продукти

С висококачествени основни продукти като бързи сосове спестявате значително време – но не и вкус. Вижте сами.

Спестяващи време

На сигурно място дори в несигурни времена: Чрез спестяващо време приложение и лесни работни стъпки.

Топ ястия и класики с нашите основни продукти

Разберете как можете лесно и бързо да реализирате топ ястия и класики с нашите основни продукти и сосове.

Факти, вдъхновение, съвети и трикове –вижте нашата брошура: