Menu

Съставки

+

Приготвяне на месото

Приготвяне на соса

гратин

Презентация

  • Магданоз 30.0 г

Представяме ви ароматни свински руладини, гарнирани с тъмен кафяв сос и картофен гретин със сос холандез

...

Начин на приготвяне

  1. Приготвяне на месото

    Пригответе руладите с кисели краставички, овкусете и мариновайте с подправката.
  2. Приготвяне на соса

    Пригответе соса, следвайки описанието на кутията. Добавете масло.
  3. гратин

    Смесете в гастронорма картофите нарязани на филии и парчетата аспержи. Овкусете със сол и пипер. Добавете към тях сметана, холандез и настъргания кашкавал. Печете в конвектомат на 160 градуса за 35 минути, като покриете с фолио. Премахнете фолиото и печете още 10 минунти или до придобиване на златист цвят.

  4. Презентация

    Нарежете руладите под ъгъл и залейте със соса. Добавете гратина и гарнирайте с магданоз.