Menu

31-дневното предизвикателство отново чука на вратата: Veganuary е инициатива с нестопанска цел, която всяка година мотивира потребителите по целия свят да се хранят с веган храни през месец януари! Успехът е стремителен и всяка година делът на хората, които следват вегански начин на живот се увеличава. 

За много хора се оказва голямо предизвикателство да се хранят извън дома по време на целия месец. Това е големият ти шанс: превърни и ти Veganuary в свое мото! Използвай този потенциал и предложи в менюто си повече здравословни растителни заместители. 

  • Участвай: включи се от януари и използвай особено голямото търсене на вегански продукти! От вълнуващи акценти до напълно вегански дни – всичко е възможно! 
  • Подпомагай: демонстрирай своята подкрепа за Veganuary по обхватен и видим начин! Комуникирай чрез всички канали – така ще достигнеш до включилите се и ще мотивираш и други хора да преминат на растителна храна.
  • Възползвай се и спечели: Veganuary е най-добрата възможност да опиташ нещо ново и (лесно) да разшириш асортимента си от продукти на растителна основа. В дългосрочен план ще спечелиш от една група клиенти и по-голям оборот. Това е инвестиция в бъдещето!

По-веган, отколкото предполагаш: провери в кухнята!

 

Веган означава също да умееш да се възползваш от случайността. Защото по една случайност много от продуктите в кухнята ти вече са вегански: плодове, зеленчуци, бобови растения, ядки, семена – останалото можеш да замениш доста лесно. И хоп: вече имаш веган ястие!

Ако пък замяната не е възможна, вече можеш лесно да намериш висококачествени растителни заместители: експериментирай с алтернативи на месото и постави растителните протеини в главната роля – процесите в кухнята остават почти същите. Днес най-актуалната тенденция е „хранене на растителна основа“: продукти и ноу-хау, които ти помагат.

Един акцент в менюто по време на Veganuary – а може би ще станат 31?

Заместители на месо на растителна основа или ново творение – растителните продукти ти предоставят парченцата, с които можеш да твориш.
За да бъдете конкуренти особено през този месец е важно да продложите на своите гости изцяло веган ястия. Без съмнение: ястията на чисто растителна основа ще бъдат търсени и след Veganuary. С нашите идеи можеш да адаптираш съществуващите рецепти към веганския начин на приготвяне или да опиташ изцяло нови неща. Изпробвай рецептата акцент от менюто на Veganuary и открий нови чудесни вдъхновения и вариации в другите рецепти. Дай си шанс за промяна!

Намери нашите Veganuary продукти:

Hellmann's Веган майонеза 2.5 kg

Hellmann’s Веган майонеза със 72% съдържание на мазнини.

Виж повече

The Vegetarian Butcher No Chicken Chunks

Веган хапки от соя, заместител на пилешко. Бързо замразени.

Виж повече
Купи сега

The Vegetarian Butcher Raw No Beef Burger 2.26 kg

Веган бургер с растителен протеин, обогатен с желязо и витамин В12. Бързо замразен, с високо съдържание на протеин.

Виж повече
Купи сега