Menu

01:15

Представяне

Казват, че ядем с очите си, затова научете как да подобрите своите умения за аранжиране с шеф Coetzee от Urbanologi, Йоханесбург. Разберете значимостта на аранжирането в кулинарното изкуство и създайте перфектното платно за вашето ястие. Научете техниките, уменията и тенденциите с помощта на съвети и примери, както и сезонни рецепти.   

02:30

Какво трябва да вземете предвид, когато аранжирате

Шеф Coetzee споделя естетическите влияния при презентациите от практиката и скоростта на възпроизвеждане на стил на аранжиране, характер и сезонни съставки. 

02:15

Компоненти за сладък картоф

Като използва сладък картоф, шеф Coetzee разглежда компонентите, които правят едно ястие добро. От температура до текстура, научете кои са естетическите елементи, съпътстващи рецептата за аранжиране на сладкия картоф на Urbanologi. 

03:05

Чинии

Разберете как формата на съдовете влияе върху начина, по който аранжирате, чрез полезните съвети как да използвате схема на разчертаване, за да избегнете мъртви пространства и за улесняване на естетичното преливане. 

03:45

Добро срещу лошо

как трябва и как не трябва да се подхожда към аранжирането чрез два различни резултата. Пресъздавайте своите презентации бързо с перфектни резултати, като следвате съвети за цветове, структура и слоеве. 

03:01

Сладък картоф (кръгла чиния)

Потопете се в процеса на аранжиране на ястие от сладък картоф, козе мляко и дресинг с мус от ройбос, използвайки кръгла чиния като платно.

 

03:33

Cauliflower Salad Карфиол (правоъгълна чиния)

Работейки с правоъгълна чиния и едноцветни тонове, шеф Coetzee демонстрира аранжирането на салата от карфиол. Експериментирайте, като визуализирате своето ястие, преди да го аранжирате, и създайте вълнуващи чинии.