Представяне 

Запознайте се с шеф-готвачът Michelle Theron от Hazendal Wine Estate. Споделете нейната визия за местните продукти и научете как се приготвят две вкусни веган ястия – сладко парфе от кокос и морска зърника, последвано от ньоки с тиква и лешници. 

Парфе част 1

Научете се да правите растително тесто, замествайки традиционните съставки с веган алтернативи, и използвайте ценните съвети за времето и температурите при печене във фурна. 

Парфе част 2

Направете пралин от пекани, започвайки с инфузия на чай ройбос и лимон. Използвайте насоките за перфектните текстури и температури.  

Парфе част 3

Комбинирайте пюре от морска зърника и сладко от кумкуат, преди да приготвите, затоплите, охладите и замразите кокосово парфе. 

Парфе част 4

Сглобете компонентите, за да създадете десерт със слоеве, в който има само растения и е изпълнен с вкус!

Ньоки част 1

Използвайте силата на растенията за това ястие с ньоки. Научете се как да месите и навивате перфектното тесто, преди да го оформите и сготвите. 

Ньоки част 2

Направете вашите ньоки хрупкави и златисти, преди да добавите сезонни и пикантни вкусове за цветни есенни резултати.