![](/chef-inspiration/ufsacademy/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278614628.jpg)
Представяне
Запознайте се с шеф-готвачът Michelle Theron от Hazendal Wine Estate. Споделете нейната визия за местните продукти и научете как се приготвят две вкусни веган ястия – сладко парфе от кокос и морска зърника, последвано от ньоки с тиква и лешници.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278281772.jpg)
Парфе част 1
Научете се да правите растително тесто, замествайки традиционните съставки с веган алтернативи, и използвайте ценните съвети за времето и температурите при печене във фурна.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278657935.jpg)
Парфе част 2
Направете пралин от пекани, започвайки с инфузия на чай ройбос и лимон. Използвайте насоките за перфектните текстури и температури.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278667976.jpg)
Парфе част 3
Комбинирайте пюре от морска зърника и сладко от кумкуат, преди да приготвите, затоплите, охладите и замразите кокосово парфе.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278679567.jpg)
Парфе част 4
Сглобете компонентите, за да създадете десерт със слоеве, в който има само растения и е изпълнен с вкус!
![](/chef-inspiration/ufsacademy/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278690682.jpg)
Ньоки част 1
Използвайте силата на растенията за това ястие с ньоки. Научете се как да месите и навивате перфектното тесто, преди да го оформите и сготвите.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1499786315/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278702114.jpg)
Ньоки част 2
Направете вашите ньоки хрупкави и златисти, преди да добавите сезонни и пикантни вкусове за цветни есенни резултати.