This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Представяне
Потопете се в света на су вид с шеф-готвача Jonathan Duiker, главен готвач на Café Del Sol. Шеф Duiker ще ви преведе през процеса на подготовка и техниките за приготвяне на ястие с патешко и боб едамаме. Научете техниката, която гарантира винаги крехки резултати.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Съставки
Шеф Duiker показва съставките за това ястие. От екзотични гъби до пресни череши и патешки гърди – научете какви свежи гарнитури допълват сочния су вид процес.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

вид пържено в тиган патешко с жу от горски плодове
Започнете със сместа за осоляване на патешкото с аромат на лимонова кора, преди да го подправите и поставите в су вид плик с щипка допълнителни вкусове. След това е време да подложим патешкото на су вид! Научете техниката за ледена баня, която връща патешките гърди отново до стайна температура.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Су вид пържено в тиган патешко с жу от горски плодове – Приготвяне (част 1)
Време е да сервираме. Започнете, като обгорите и карамелизирате кожата, преди да направите кули от горски плодове и редуциран патешки бульон.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Sous Vide & Pan-Fried Duck with Berry Jus - Cooking
Toast exotic mushrooms and edamame beans together, before moving onto the sweet elements of the dish, macerated cherries and icing sugar. Then pair your ingredients together for a perfect plate topped with a sweet jus, wild flowers and pea shoots.