Menu

01:59

Представяне

Потопете се в света на су вид с шеф-готвача Jonathan Duiker, главен готвач на Café Del Sol. Шеф Duiker ще ви преведе през процеса на подготовка и техниките за приготвяне на ястие с патешко и боб едамаме. Научете техниката, която гарантира винаги крехки резултати. 

01:20

Съставки

Шеф Duiker показва съставките за това ястие. От екзотични гъби до пресни череши и патешки гърди – научете какви свежи гарнитури допълват сочния су вид процес.  

02:18

вид пържено в тиган патешко с жу от горски плодове

Започнете със сместа за осоляване на патешкото с аромат на лимонова кора, преди да го подправите и поставите в су вид плик с щипка допълнителни вкусове. След това е време да подложим патешкото на су вид! Научете техниката за ледена баня, която връща патешките гърди отново до стайна температура.

03:54

Су вид пържено в тиган патешко с жу от горски плодове – Приготвяне (част 1)

Време е да сервираме. Започнете, като обгорите и карамелизирате кожата, преди да направите кули от горски плодове и редуциран патешки бульон.  

03:20

Sous Vide & Pan-Fried Duck with Berry Jus - Cooking

Toast exotic mushrooms and edamame beans together, before moving onto the sweet elements of the dish, macerated cherries and icing sugar. Then pair your ingredients together for a perfect plate topped with a sweet jus, wild flowers and pea shoots.