![](/chef-inspiration/ufsacademy/sous-vide/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278737369.jpg)
Представяне
Потопете се в света на су вид с шеф-готвача Jonathan Duiker, главен готвач на Café Del Sol. Шеф Duiker ще ви преведе през процеса на подготовка и техниките за приготвяне на ястие с патешко и боб едамаме. Научете техниката, която гарантира винаги крехки резултати.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/sous-vide/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278746631.jpg)
Съставки
Шеф Duiker показва съставките за това ястие. От екзотични гъби до пресни череши и патешки гърди – научете какви свежи гарнитури допълват сочния су вид процес.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/sous-vide/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278781439.jpg)
вид пържено в тиган патешко с жу от горски плодове
Започнете със сместа за осоляване на патешкото с аромат на лимонова кора, преди да го подправите и поставите в су вид плик с щипка допълнителни вкусове. След това е време да подложим патешкото на су вид! Научете техниката за ледена баня, която връща патешките гърди отново до стайна температура.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/sous-vide/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278799581.jpg)
Су вид пържено в тиган патешко с жу от горски плодове – Приготвяне (част 1)
Време е да сервираме. Започнете, като обгорите и карамелизирате кожата, преди да направите кули от горски плодове и редуциран патешки бульон.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/sous-vide/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1643278821826.jpg)
Sous Vide & Pan-Fried Duck with Berry Jus - Cooking
Toast exotic mushrooms and edamame beans together, before moving onto the sweet elements of the dish, macerated cherries and icing sugar. Then pair your ingredients together for a perfect plate topped with a sweet jus, wild flowers and pea shoots.