This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Въведение в управлението на отпадъците
В това видео ще се срещнете с шеф Ричард Грийн, който ще представи някои от най-важните влияния и действия, които могат да бъдат предприети за намаляването на отпадъците.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Как да направим одит на отпадъците
Основен инструмент за контрол в кухнята е одитът на отпадъците. Научете целта на одита на отпадъците и как да го направите в собствената си кухня.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Ефективно пазаруване
Един от начините за намаляване на отпадъците в кухнята е чрез ефективно пазаруване. Разберете защо това е важно и чуйте някои съвети как да го направите.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Управление на запасите и създаване на меню
Оперативният мениджър Сантош Шети ще ви разкаже за предимствата от поддържането на вашите менюта в крак с актуалните тенденции.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Управление на отпадъци при подготовката и планиране на производството
Научете някои тънкости и трикове за това как да се възползвате максимално от хранителните отпадъци, за да намалите общите разходи от отпадъци при подготовка.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Управление на отпадъците от чиниите
Как можете да сведете до минимум отпадъците, които идват от чиниите на клиентите? Гледайте това видео, за да научите повече.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Управление на отпадъците от бюфета
Един добър начин за управление на отпадъците на бюфета е да се научите как правилно да преценявате колко хора очаквате. Научете още няколко тънкости, като гледате това видео.