Menu

01:43

1. Въведение в управлението на отпадъците

В това видео ще се срещнете с шеф Ричард Грийн, който ще представи някои от най-важните влияния и действия, които могат да бъдат предприети за намаляването на отпадъците.

00:54

2. Как да направим одит на отпадъците

Основен инструмент за контрол в кухнята е одитът на отпадъците. Научете целта на одита на отпадъците и как да го направите в собствената си кухня.

02:24

3. Ефективно пазаруване

Един от начините за намаляване на отпадъците в кухнята е чрез ефективно пазаруване. Разберете защо това е важно и чуйте някои съвети как да го направите.

02:24

4. Управление на запасите и създаване на  меню

Оперативният мениджър Сантош Шети ще ви разкаже за предимствата от поддържането на вашите менюта в крак с актуалните тенденции.

02:22

5. Управление на отпадъци при подготовката и планиране на производството

Научете някои тънкости и трикове за това как да се възползвате максимално от хранителните отпадъци, за да намалите общите разходи от отпадъци при подготовка.

02:19

6. Управление на отпадъците от чиниите

Как можете да сведете до минимум отпадъците, които идват от чиниите на клиентите? Гледайте това видео, за да научите повече.

02:19

7. Управление на отпадъците от бюфета

Един добър начин за управление на отпадъците на бюфета е да се научите как правилно да преценявате колко хора очаквате. Научете още няколко тънкости, като гледате това видео.