Menu

03:04

Представяне

Запознайте се с кулинарния фотограф Remko Kraaijeveld и Шеф Justin Niessen в майсторския курс за кулинарна фотография. Научете коя е най-подходящата светлина за заснемане, композиция и стил. Придобийте бързи умения за редактиране на снимки.

03:04

Естествено осветление, идващо отстрани 

Научете как да използвате дневната светлина, за да получите възможно най-добрите снимки като си боравите с ъглите, отражението и композицията.

01:53

Естествено осветление, идващо отзад 

Научете как ефективно да осветявате ястието си и да избягвате сенките, докато Remko ви показва най-добрите ъгли за снимки, използвайки задно осветление.

03:30

Изкуствено осветление 

Разберете как да използвате LED осветление, за да създадете снимки, които изглеждат естествено. Тази техника ще ви помогне да заснемете перфектното изображение, независимо колко тъмна може да бъде вашата среда.

03:14

Композиция и ъгли

Открийте полезни трикове от професионалисти за най-добрите композиции и ъгли, за да се отличат вашите снимки в социалните мрежи, както и съветите на Remko за най-добрите ъгли за различните ястия.

02:19

Създайте стил с тъмен фон 

Научете как да снимате и стилизирате на тъмен фон, като същевременно не губите фокуса на ястието си. Remko също показва ‘полуизядения стил’, заедно с допълнителни елементи и фон, които да завършат снимката на вашето ястие.

01:34

Създайте стил със светъл фон

Remko презентира елементи, които подобряват вашите изображения, както и експериментира с различни предмети за перфектни кадри.

02:25

Плейтинг 

Този епизод предлага най-добрите съвети за плейтване на храна и снимането й, включително крайни детайли и доработки.

04:01

Базово редактиране на снимки с помощта на смартфон. 

От филтри до инструменти за редактиране, научете как да използвате инструментите на Instagram и приложенията за редактиране, за да подобрите и усъвършенствате снимките си, преди да ги споделите.