Plant Based Кюфтета с хрупкав батат
Plant Based Кюфтета с хрупкав батат

Съставки
Plant based Кюфтета
-
Олио 400.0 мл
Сладък картоф
-
Батат (сладък картоф) 1.0 кг
-
Олио 1.0 л
Винегрет
-
Чери домати 300.0 г
-
Лук 100.0 г
-
Кисели краставички 200.0 г
-
Сол 5.0 г
Презентация
Начин на приготвяне
-
Plant based Кюфтета
Охладете Небургерите и овкусете с умами.Разбъркайте добре и направете кюфтенца.Запържете в олио до готовност. -
Сладък картоф
Нарежете сладките картфи и ги оваляйте в нишесте.Изпържете до златист цвят и овкусете с подправката за картофи. -
Винегрет
Нарежете лука и краставиците на ситни кубчета.Нарежете чери доматите и добавете цитрусов винегрет и сол.Смесете с краставиците и лука. -
Презентация
Аранжирайте кюфтетата в чинията и добавете винегрета.Добавете хрупкавия сладък картоф.Овкусете майонезата с Deep Smoke.Добавете кетчуп и овкусената майонеза.По желание гарнирайте с хрупкав лук.