Menu

Съставки

+

Приготвяне на рибата

За печените зеленчуци

  • Пресни люти чушки 100.0 г
  • Пресни червени чушки 150.0 г
  • Червен лук 100.0 г
  • Пресен лук 100.0 г
  • Моркови 100.0 г
  • Слънчогледово олио 50.0 мл
  • KNORR Млян черен пипер 5.0 г

Класическа комбинация

...

Начин на приготвяне

  1. Приготвяне на рибата

    Мариновайте рибата (за минимум 30 минути) със соса Терияки. Изпечете на средна температура с малко мазнина, докато стане златиста и след това я обърнете от другата страна. След като е изпечена, поръсете със соса, за да я завършите.  
  2. За печените зеленчуци

    Нарежете зеленчуците и добавете черния пипер. След това ги запържете в в силно нагрят тиган, за да станат хрупкави.  
  3. Презентация

    Сервирайте рибата върху хрупкавите зеленчуци. Сервирайте в отделна малка купа сос Терияки.