Menu

Съставки

+

За филето

За картофения крем

За праза


Рибата и шафранът се съчетават много добре както вкусово, така и цветово. Липсва само празът, за да бъде комбинацията идеална.

...

Начин на приготвяне

  1. За филето

    За филето Овкусете рибата с описаните съставки. Гответе на пара в конвектомат на 70° за 25 мин
  2. За картофения крем

    Кипнете 2/3 от водата, шафранова паста, масло и сол. Добавете 1/3 студена вода, след това картофеното пюре и разбъркайте.
  3. За праза

    Нарежете праза на жулиени. Оваляйте в царевичното нишесте и изпържете в сгорещено олио.
  4. Презентация

    Поставете като основа картофения крем с шафранова паста. Поставете филето риба с хрупкавия праз отгоре и сервирайте.