The Vegetarian Butcher - Лазаня Болонезе с No Mince meat
Лазаня Болонезе във вегетариански вариант - толкова вкусна колкото и местния вариант

Съставки
За лазанята
-
Чери домати 450.0 г
-
Слънчогледово олио 150.0 г
-
Моркови 250.0 г
-
Скилидки чесън 6.0 бр
-
Лук 250.0 г
-
Кори лазаня 1.0 кг
-
Knorr Бешамел сос 1.0 кг
-
Настърган пармезан 500.0 г
-
Магданоз 20.0 г
Начин на приготвяне
-
За лазанята
Загрейте фурната на 175 градуса. В голям тиган запържете нарязаните на ситно лук, морков и чесън, докато омекнат. Добавете The Vegetarian Butcher No Mince и запържете 5- 6 минути. Добавете към сместа нарязаните на ситно чери домати, готовия сос и мащерката, и оставете да поври около 8-10 минути. Започнете да редите лазанята, като сипвате на дъното на тавата един черпак от бешамел соса. След това редувайте ред кори и ред от болонезе соса. Завършвате с ред кори и отгоре залейте със сос бешамел. Накрая се поръсва с пармезан. Печете 40-50 минути до златист цвят.