+

За веган бургера в италиански стил

  • Чабата 10.0 бр.
  • Зехтин 100.0 мл
  • Hellmann's Веган майонеза 2.5 kg 250.0 г
  • Primerba Босилеково песто 20.0 г
  • Чери домати 400.0 г
  • Бейби спанак 100.0 г
  • Пресен босилек 10.0 г
  • The Vegetarian Butcher Raw No Beef Burger 2.26 kg 1.1 кг
  1. За веган бургера в италиански стил

    Смесете Hellmann's Веган майонеза заедно Knorr Primerba Босилеково песто. Мариновайте чери доматите с част от зехтинa и ги сложете да се пекат за 3 часа на 80 градуса. Изпечете размразения веган бургер на тиган или грил на средна температура за 5-6 минути. Разрежете чабатата на две и я поръсете с малко зехтин, запечете я във фурна/конвектомат докато хване златист загар. Подредете всички съставки върху чабатата.