За никого не е тайна, че през последните няколко години Fast Food индустрията преживява възраждане. Да, като всичко останало на този свят и тя се променя. Мненията за нея винаги са били на двата полюса - или силно обичана, или силно мразена. В последните няколко години по света, а вече и в България, има трайна тенденция прераснала в работещ и печеливш модел, в който бързата храна се предлага като качествена, а не само вкусна.
Това е едно ново ниво на Fast Food, в което всеки един продукт и неговият произход са важни и от огромно значение за цялостното представяне.
От питката, през телешкия бургер и свежите зеленчуци, та до дресингите, без които един сандвич не може.
Как да приготвиш идеалните картофки за твоят бургер?
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Виж тайните на добре приготвеното месо.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
