Menu

Популярността на салатите се увеличава все повече. Здравословни, вкусни, бързи за приготвяне и удобни за консумиране по всяко време, салатите просто ви предлагат комбинацията от здравословно и вкусно.
Кои тенденции са популярни в момента?

Салата за из път

Салата за из път

Ние все повече и повече живеем, работим, релаксираме без ограниченията на офисите или часовниците. Предложете салати в красива, висококачествена и устойчива опаковка: примамливи за окото, лесни за употреба и разбира се, приготвени така, че съставките да останат пресни и вкусни.

Салата за целия ден

Салата за целия ден

При работен ден от 9:00 до 17:00 ч. фиксираните часове за закуска, обяд и вечеря не се спазват. Изникват все повече и повече концепции като закуска и обяд за целия ден. Менютата стават все по-малки, но пък много по-разнообразни. 

Местно, устойчиво и съвестно

Местно, устойчиво и съвестно

Възползвайте се максимално от сезоните, които предлага нашата страна! Разнообразие от плодове и зеленчуци, с които може да експериментирате и да изненадате своите гост. Намерете своя доставчик на  пресни плодове и зеленчуци и създайте история за всяка салата, която ще предложите в менюто си. Така ще създадете незабравимо и вкусно изживяване за гостите си.

Сервиране в купи

Сервиране в купи

Чинии? Толкова е старомодно. Сега се сервира в купи. Ястията веднага придобиват страхотен вид. Те са идеален вариант, ако искате гостите ви да смесват сами съставки и вкусове. Лесни са за използване, тъй като могат да се вземат за обяд в офиса, на пикник или вечеря на открито. Купи и салати: неочаквано добра комбинация.