Menu

Впиши се в уличния тренд с фантазия и оригинални рецепти, а Hellmann’s ще се погрижи за съставките.
Това лято с Hellmanm's можеш да подчертаеш най-доброто от твоите бургери, крилца, ребра, салата и сандвичи с разнообразието на рецепти и формати, подходящи за всяка ситуация.

Street Food с качеството на Hellmann's - готови завършени сосове с дозираща капачка и богато разнообразие от вкусове. Идеални за овкусяване на бургери, картофки, сандвичи, дипове, глазиране на месо и др.

Много от вашите гости биха искали сами да добавят сосовете към своите поръчки - може да им предоставите тази възможност с удобни за ползване бутилки на маса.

Удобен формат за обогатяване на вкуса на вашите салати, за да контролирате лесно дозата и разхода.

Перфектното решение за доставка на храна с гарантирано качество.

Практична разфасовка и продукт със завършен вкус. Освен да овкусите листните салати, може да приложите при намазване на хляб за сандвичи, дипове и сосове.

КУПИ ПРОДУКТИ ЗА 190 ЛВ БЕЗ ДДС И ВЗЕМИ СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЦИ ОТ HELLMANN'S

Всеки закупил продукти на обща стойност 190 лв. без ДДС получава сигурна награда по избор:

Сет тениска и шапка Хелманс

Сет тениска и шапка Хелманс

Отличи се с стил и покажи, че си на страната на вкуса

Букова дъска Хелманс

Букова дъска Хелманс

Идеална за сервиране на бургери, картофки и стекове

Сумата от 190 лв. може да е еднократна покупка или сбор от няколко фактури с обща стойност 190 лв без ДДС. Наградите ще бъдат получавани от вашия Дистрибутор/Доставчик на Hellmann's продукти. Наградите са в ограничени количества и промоцията е валидна до изчерпване на количествата. Дистрибуторски фирми и техните служители нямат право на участие. Пълните официални правила на кампанията можете да намерите тук.