Menu

Недостигът на персонал води до допълнителна работа и нарушаване на работния ритъм!
В подобни моменти приготвянето на сосове става още по-трудоемко.
С висококачествените основни продукти пестите ценно време без компромис с вкуса. Уверете се сами:

Спестяване на време за приготвяне на кафяв основен сос: 85 минути!


Вложен труд в кухнята за самостоятелно приготвяне на основен кафяв сос = 90 мин
> Вложен труд за приготвянето на Knorr тъмен кафяв сос = 5 мин

Използвайте порционирано месо за печене. Използвайте предварително сварени картофи и при необходимост ги нарежетена четвъртинки. 

Деглазирайте сместа за печене с червено вино, вода и Knorr Тъмен кафяв сос.

Бърз базов кафяв сос: нарежете месото и го запържете | Съберете соса и го деглазирайте, добавете приготвения сос братен, сметаната и оставете да поври за няколко минути на слаб огън.

Спестено време за приготвяне на светъл основен сос: 15 минути!    

Вложен труд в кухнята за самостоятелно приготвен сос Холандез = 20 мин. > Вложен труд за приготвянето на сос Холандез Garde d’or = 3 мин.

Нарежете зеленчуците и ги задушете. Добавете сварената паста с част от водата от варенето към зеленчуците. Смесете Холандез соса с доматения сос и разбъркайте. Добавете соса към пастата и разбъркайте.

Факти, вдъхновение, съвети и трикове –вижте нашата брошура: