This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Представяне и оборудване
Главният готвач Марцио Заки от базирания в Лондон италиански ресторант Osteria Antica Bologna ще ви запознае с Пиемонте, регион в Северна Италия, който се гордее с богати и известни съставки. Научете се да приготвяте ризото от бял трюфел и витело тонато, както и традиционните телешки котлети в пиемонтски стил.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Набавяне на качествени съставки
Шеф Zacchi илюстрира важността на снабдяването с качествени съставки, като същевременно представя традиционните продукти на пиемонтската кухня. Той описва значението на лешниците в италианската кухня, както и сезоните и доставчиците на известния и илюзивен бял трюфел Alba.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Ризото с бял трюфел
Шеф Заки приготвя традиционно италианско ястие, включващо бели трюфели от Пиемонт. Вижте процеса стъпка по стъпка, за да пресъздадете този кремообразен и декадентски пиемонтски специалитет.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Витела тонато
Запознайте се с vitella tonnato, пиемонтески деликатес от телешко месо, поднесен със сос от риба тон и майонеза. Подобрете уменията си за съчетаване, тъй като това ястие се сервира най-добре студено и съчетано с допълнителни вкусове, усъвършенствайте това ястие като местен.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Телешки котлети със сотирани картофи в пиемонтски стил
Загрейте тигана си за телешки котлети в пиемонтски стил със сотирани картофи. Научете как правилно да подправяте и запечатвате телешкото, като същевременно сотирате картофите си за това просто ястие с един тиган.