![](/chef-inspiration/ufsacademy/pasta-done-properly/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1618574712961.jpg)
1. Въведение
Италианският главен готвач Алесандро Бей от ресторант Diciannove ви показва какво ви е необходимо, за да създадете перфектната паста, от основното оборудване за приготвянето на тестото до приготвянето на вашата съвършена паста.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/pasta-done-properly/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1618574713523.jpg)
2. Организиране на вашата кухня
Научете как да организирате вашата кухня за приготвяне на паста, заедно със съвети за подходящата температура на помещението, така че да получите перфектно тесто.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/pasta-done-properly/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1543389696/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1618574713007.jpg)
3. Как да приготвим тесто за паста
Гледайте как шеф Алесандро Бей прави тесто за паста от нулата просто и лесно. Ще научите какво е правилното съотношение на брашното и яйцата, така че всеки път да замесвате тесто с точната консистенция.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/pasta-done-properly/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_361211819/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1618574713976.jpg)
4. Приготвяне на талиатели
Овладейте техниката за разточване на паста, получаване на правилната дебелина и нарязване на листовете в желаните от вас форми. Шеф Алесандро Бей ни показва как да направим талиатели и талиолини, и споделя съвети за съхранение и замразяване.
![](/chef-inspiration/ufsacademy/pasta-done-properly/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1565375037/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1618574713695.jpg)
5. Съставки и приготвяне на талиатели с рагу
Гледайте как шеф Алесандро Бей приготвя италианското ястие, талиатели с говеждо рагу, включително и най-добрите съвети за готвене на талиатели и използване на водата от пастата за приготвяне на копринен сос.