Menu

02:11

1. Въведение

Италианският главен готвач Алесандро Бей от ресторант Diciannove ви показва какво ви е необходимо, за да създадете перфектната паста, от основното оборудване за приготвянето на тестото до приготвянето на вашата съвършена паста.

01:18

2. Организиране на вашата кухня

Научете как да организирате вашата кухня за приготвяне на паста, заедно със съвети за подходящата температура на помещението, така че да получите перфектно тесто.

03:10

3. Как да приготвим тесто за паста

Гледайте как шеф Алесандро Бей прави тесто за паста от нулата просто и лесно. Ще научите какво е правилното съотношение на брашното и яйцата, така че всеки път да замесвате тесто с точната консистенция.

03:43

4. Приготвяне на талиатели

Овладейте техниката за разточване на паста, получаване на правилната дебелина и нарязване на листовете в желаните от вас форми. Шеф Алесандро Бей ни показва как да направим талиатели и талиолини, и споделя съвети за съхранение и замразяване.

05:49

5. Съставки и приготвяне на талиатели с рагу

Гледайте как шеф Алесандро Бей приготвя италианското ястие, талиатели с говеждо рагу, включително и най-добрите съвети за готвене на талиатели и използване на водата от пастата за приготвяне на копринен сос.