This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Представяне
Главният готвач Dietrich, главен готвач в Coobs, Йоханесбург, въвежда Премиумизацията - концепцията за приготвяне на изключително вкусна храна с най-обикновени съставки. Експериментираме с две ястия - наденички с картофено пюре и пиле с мътеница и чипс.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Пържено пиле с мътеница - съставки
Запознайте се със съставките за първото ястие - пържено пиле с мътеница, глазирано с меден сос и картофен чипс с микс подправки.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Пържено пиле с мътеница - подготовка част 1
Започваме с овалване на пилето в яйца, брашно и галета, след това преминаваме към класическа рецепта за зелева салата, като гарнитура към вашето ястие.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Пържено пиле с мътеница - подготовка част 2
Във втората част се подгответе за пържене, ще ви преведем през процеса на подправяне и пържене на чипса и пилето до хрупкавост, преди сервиране.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Наденички и пюре - подготовка част 1
Вижте какви са необходимите съставки, преди да подправите и опечете наденичките. Научете техниката за кремообразно, пухкаво пюре.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Наденички и пюре - подготовка част 2
Направете редуциран бульон с праз, преди да запържите лука като краен компонент преди сервиране. Комбинирайте съставките, за да завършите ястието си.