02:04

Представяне

Главният готвач Dietrich, главен готвач в Coobs, Йоханесбург, въвежда Премиумизацията - концепцията за приготвяне на изключително вкусна храна с най-обикновени съставки. Експериментираме с две ястия - наденички с картофено пюре и пиле с мътеница и чипс.

01:25

Пържено пиле с мътеница - съставки

Запознайте се със съставките за първото ястие - пържено пиле с мътеница, глазирано с меден сос и картофен чипс с микс подправки.

 

02:10

Пържено пиле с мътеница - подготовка част 1

Започваме с овалване на пилето в яйца, брашно и галета, след това преминаваме към класическа рецепта за зелева салата, като гарнитура към вашето ястие. 

03:10

Пържено пиле с мътеница - подготовка част 2

Във втората част се подгответе за пържене, ще ви преведем през процеса на подправяне и пържене на чипса и пилето до хрупкавост, преди сервиране.

03:07

Наденички и пюре - подготовка част 1

Вижте какви са необходимите съставки, преди да подправите и опечете наденичките. Научете техниката за кремообразно, пухкаво пюре.

03:38

Наденички и пюре - подготовка част 2

Направете редуциран бульон с праз, преди да запържите лука като краен компонент преди сервиране. Комбинирайте съставките, за да завършите ястието си.