Веган шницел с картофена салата
Позната рецепта в безмесен вариант

Съставки
NoSchnitzel
-
Олио 500.0 мл
-
Лимон 100.0 г
Картофена салата
-
Картофи 2.5 кг
-
Бял винен оцет 100.0 мл
-
Сол 30.0 г
-
Черен пипер 7.0 г
-
Червен лук 300.0 г
-
Вода 6.0 л
-
Магданоз 40.0 г
Начин на приготвяне
-
NoSchnitzel
В тиган запържете в олио по възможност размразения продукт на среден огън, докато и двете страни станат златистокафяви. По време на приготвянето продуктът трябва да достигне най-малко 70°C температура в сърцевината.При сервиране добавете резен лимон. -
Картофена салата
Сварете нарязаните картофи в подсолена вода. Охладете картофите и смесете с нарязания лук.Овкусете с винегрет, оцет, магданоз, сол и пипер.