Мус от бял шоколад с желе от ябълков чай и шоколадов мойст кейк
Шеф Петко Костадинов представя своята рецепта мус от бял шоколад с желе от ябълков чай и шоколадов мойст кейк

Съставки
Мус от бял шоколад
-
Прясно мляко 500.0 мл
-
Carte d'Or Мус Бял Шоколад 266.0 г
Карагенанов разтвор
-
Вода 1.0 л
-
Карагенан 40.0 г
-
Ябълки 2.0 бр
Мойст кейк Carte d`Or суфле
-
Прясно мляко 200.0 мл
Малинова сфера с малинов винегрет
-
Захар 40.0 г
-
агар агар
-
Захар 40.0 г
-
Кардамон 1.0 г
-
Канела 2.0 г
-
Звездовиден анасон 2.0 бр
-
Чай от ябълки 200.0 мл