Menu

Съставки

+

Говежди ребърца

Печени кореноплодни зеленчуци

  • Моркови 400 г
  • Целина 400 г
  • Картофи 400 г
  • Червен лук 200 г
  • Мазнина Rama Combi Profi
  • Чесън 25 г
  • Сол на вкус
  • Пащърнак 400 г

Сервиране

  • Пресен Кориандър 1 връзка

Всички обожаваме крехки и сочни ребърца, особено когато са поднесени в барбекю сос

...

Начин на приготвяне

  1. Говежди ребърца

    Пригответе марината от подправката за ребра, олиото и барбекю соса.
    Разделете ребърцата на части, поставете ги в маринатата и оставете да престоят най-малко 12 часа.
    Печете месото покрито с фолио на фурна за няколко часа на средна температура, като преди сервиране махнете фолиото и запечете за няколко минути, за да получите хрупкава коричка.
  2. Печени кореноплодни зеленчуци

    Нарежете всички зеленчуци по желания от вас начин, напръскайте с мазнината Ramа и посолете.
    Печете във фурна, загрята на 180 °C за 30 минути.
  3. Сервиране

    В чиния поставете две ребърца, печени зеленчуци и поръсете с кориандър.