Plant based Ньоки
Plant based Ньоки

Съставки
Сос
-
Шалот 200.0 г
-
Олио 200.0 мл
-
Чесън 30.0 г
-
Моркови 200.0 г
-
Домати от консерва 300.0 г
-
Вода 100.0 мл
Ньоки
-
Ньоки 2.0 кг
-
Вода 4.0 л
-
Масло 150.0 г
Презентация
-
Настърган пармезан 400.0 г
Начин на приготвяне
-
Сос
Задушете лука, морковите и чесън.Добавете Некаймата и останалите продукти.Гответе на умерен огън до готовност. -
Ньоки
Сварете ньоки във зеленчуковия бульон.Отцедете и сотирайте в масло. -
Презентация
Сервирайте ньоки в купа със соса и отгоре поръсете с пармезан