The Vegetarian Butcher - Пълнени чушки с NoMince meat
С помощта на The Vegetarian Butcher създадохме традиционна българска рецепта с plant based съставки. Вкусът и текстурата не отстъпват по нищо на добре познатия месен вариант.

Съставки
Приготвяне на чушките
-
Зелени и червени чушки 2.0 кг
-
Лук 150.0 г
-
Моркови 150.0 г
-
Кимион 5.0 г
-
Червен пипер 10.0 г
-
Домати от консерва 200.0 г
-
Олио 200.0 л
-
Ориз 500.0 г
-
Черен пипер 3.0 г
-
Магданоз 60.0 г
Сос бешамел
-
Неподсладено растително мляко 800.0 мл
-
Черен пипер 3.0 г
-
Сол 3.0 г