The Vegetarian Butcher - Зелеви сарми с NoMince meat
Това ястие е особено популярно в зимния сезон, като ние ви предлагаме да опитате и нашето бесмесно предложение, подходящо и по време на пости.

Съставки
Приготвяне на сармите
-
Кисело зеле 1.5 кг
-
Ориз 300.0 г
-
Моркови 150.0 г
-
Кимион 5.0 г
-
Олио 200.0 мл
-
Червен пипер 5.0 г
-
Праз лук 200.0 г
Приготвяне на заливката
-
Яйце 4.0 бр
-
Брашно 100.0 г
-
Кисело мляко 500.0 г
-
Сол 5.0 г
-
Черен пипер 3.0 г
Начин на приготвяне
-
Приготвяне на сармите
Задушете морковите и праза в мазнина. Добавете NoMince meat и ориза, гответе ги още 2-3 минути.Овкусете с подправките и бульона. Завивийте плънката в зелевите листа, налейте вода до средата на сармите и печете на 180 градуса. -
Приготвяне на заливката
Смесете всички продукти и оставете да къкри на слаб огън за няколко минути. Добавете по желание от бульона на сармите в сместа.Залейте сармите със соса при сервиране.