The Vegeterian Butcher - Зеленчуково стю с елда и No Hot Dog
Подходящо по всяко време на годината

Съставки
За бульона
-
Вода 2.0 л
-
Дафинов лист
-
Прясна мащерка
-
Девесил
За яхнията
-
Листа от кейл 500.0 г
-
Моркови 300.0 г
-
Праз лук 125.0 г
-
Лук 200.0 г
-
Черен фасул от консерва 250.0 г
-
Елда 300.0 г
-
Лилави моркови 250.0 г
Начин на приготвяне
-
За бульона
Сложете водата да ври заедно с бульона и подправките. -
За яхнията
Почистете, измийте, обелете и нарежете всички зеленчуци в желаната от вас форма. Бланширайте зеленчуците и след това ги добавете към сварения бульон до готовност. Накрая добавете към сварените зеленчуци бульона, фасула, както и предварително сварени елдата и The Vegetarian Butcher No Hot Dog, нарязан на парчета.