This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Въведение
Станете майстор на стековете с Тим Дилейни, главен готвач в лондонския ресторант Goodman. Научете всичко за перфектната пържола, от снабдяването и отлежаването до нарязването, подготовката и приготвянето, както и подробно обяснени рецепти за превъзходни гарнитури към стековете.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Организиране на кухнята
От най-острите ножове до най-добрата скара, разберете как да организирате кухнята си за перфектния стек всеки път.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Набавяне
Добрата пържола е толкова добра, колкото е добро качеството на месото. Получете най-добрите съвети и идеи как да си набавите пържола, от намирането на най-доброто парче месо до проверката за мраморност и свежест.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Подготовка
Гледайте тези подробни указания по месарство за приготвяне на стек. Научете как да получите различни пържоли от едно и също парче месо, как да се справите с лентовия трион и как да транжирате до съвършенство.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Приготвяне
Сега да го сготвим! Гледайте как шеф Тим Дилейни използва джоспер фурната, за да получи перфектната пържола. Получете най-добрите съвети относно дървените въглища, оптималната температура на фурната и как да проверите дали пържолата ви е приготвена точно както трябва.