1. Въведение

Станете майстор на стековете с Тим Дилейни, главен готвач в лондонския ресторант Goodman. Научете всичко за перфектната пържола, от снабдяването и отлежаването до нарязването, подготовката и приготвянето, както и подробно обяснени рецепти за превъзходни гарнитури към стековете.

2. Организиране на кухнята

От най-острите ножове до най-добрата скара, разберете как да организирате кухнята си за перфектния стек всеки път.

3. Набавяне

Добрата пържола е толкова добра, колкото е добро качеството на месото. Получете най-добрите съвети и идеи как да си набавите пържола, от намирането на най-доброто парче месо до проверката за мраморност и свежест.

4. Подготовка

Гледайте тези подробни указания по месарство за приготвяне на стек. Научете как да получите различни пържоли от едно и също парче месо, как да се справите с лентовия трион и как да транжирате до съвършенство.

5. Приготвяне

Сега да го сготвим! Гледайте как шеф Тим Дилейни използва джоспер фурната, за да получи перфектната пържола. Получете най-добрите съвети относно дървените въглища, оптималната температура на фурната и как да проверите дали пържолата ви е приготвена точно както трябва.