1. Котлетите:

    1. Овкусете агнешкото с Knorr Универсална подправка за грил и запечатайте в нагрят тиган или на плоча.
    2. Предварително накълцайте билките и оваляйте месото в тях.
    3. Печете 12 минути на 190 градуса.
  2. За бататът:

    1. Нарежете бататът на шайби, овкусете със сол и пипер и напръскайте с Rama Combi Profi.
    2. Печете на 180 градуса около 20 минути.
  3. Баничките:

    1. Нарежете корите на квадрати, в средата поставете Primerba Червено песто и натрошените орехи.
    2. Завийте баничката като намазвате с яйце и залепете краищата.
    3. Печете котлетите за 7-8 минути.
  4. Соса:

    1. Пригответе соса като към вряща вода прибавите Knorr Деми глас сос и бъркайте около 5 минути на умерен огън. Добавете Knorr Primerba провансалски билки и накрая маслото, след което разбъркайте добре.
  5. Презентация:

    1. Поставете котлетите в подходяща чиния, до тях ветрило от батата, след което залейте със сос и отстрани поставете баничката.
+