Агнешки котлети с кремообразна полента
Класическа комбинация

Съставки
За агнешкото
-
Агнешко месо 2.0 кг
-
Чесън 20.0 г
-
Сол 15.0 г
-
KNORR Розмарин 10.0 г
-
Лимонов сок 30.0 мл
-
Зехтин 80.0 мл
За полентата
-
Царевично брашно 200.0 г
-
Пармезан 100.0 г
-
Прясно мляко 1.0 л
-
Масло 100.0 г
-
Knorr Зеленчуков бульон без алергени 20.0 г
Зеленият фасул
-
Зелен фасул 200.0 г
-
Чоризо 400.0 г
-
Червен лук 100.0 г
Начин на приготвяне
-
За агнешкото
Направете месото на порции
Смесете подправките с олиото и мариновайте месото за 24 часа. Изпечете месото. -
За полентата
Направете кремообразна полента със всички съставки. -
Зеленият фасул
Почистете зърната и ги бланширайте, след това го нарежете.
Нарежете лука и чоризото на малки кубчета
Задушете лука и зеления фасул
Добавете към задушените зеленчуци чоризото и Knorr Primerba Red Pesto.