Говежди ребърца, глазирани В БАРБЕКЮ СОС С КОРЕНОПЛОДНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И КОРИАНДЪР
Всички обожаваме крехки и сочни ребърца, особено когато са поднесени в барбекю сос

Съставки
Говежди ребърца
-
Олио 100 мл
Печени кореноплодни зеленчуци
-
Моркови 400 г
-
Целина 400 г
-
Картофи 400 г
-
Червен лук 200 г
-
Мазнина Rama Combi Profi
-
Чесън 25 г
-
Сол - на вкус
Сервиране
-
Пресен Кориандър 1 връзка
Начин на приготвяне
-
Говежди ребърца
Пригответе марината от подправката за ребра, олиото и барбекю соса. Разделете ребърцата на части, поставете ги в маринатата и оставете да престоят най-малко 12 часа. Печете месото покрито с фолио на фурна за няколко часа на средна температура, като преди сервиране махнете фолиото и запечете за няколко минути, за да получите хрупкава коричка. -
Печени кореноплодни зеленчуци
Нарежете всички зеленчуци по желания от вас начин, напръскайте с мазнината Ramа и посолете. Печете във фурна, загрята на 180 °C за 30 минути. -
Сервиране
В чиния поставете две ребърца, печени зеленчуци и поръсете с кориандър.