+

Говежди ребърца

Печени кореноплодни зеленчуци

Сервиране

  • Пресен Кориандър 1 връзка
  1. Говежди ребърца

    Пригответе марината от подправката за ребра, олиото и барбекю соса. Разделете ребърцата на части, поставете ги в маринатата и оставете да престоят най-малко 12 часа. Печете месото покрито с фолио на фурна за няколко часа на средна температура, като преди сервиране махнете фолиото и запечете за няколко минути, за да получите хрупкава коричка.
  2. Печени кореноплодни зеленчуци

    Нарежете всички зеленчуци по желания от вас начин, напръскайте с мазнината Ramа и посолете. Печете във фурна, загрята на 180 °C за 30 минути.
  3. Сервиране

    В чиния поставете две ребърца, печени зеленчуци и поръсете с кориандър.