+

Картофени ньоки

Гъбеният сос

  • Гъби 500.0 г
  • Масло 70.0 г
  • Сол и черен пипер - на вкус
  • Knorr соев сос 15.0 мл
  • Knorr Бял гъбен сос 240.0 г
  • Вода 1.0 л
  1. Картофени ньоки

    Залейте картофените люспи с вода, изчакайте няколко секунди преди добавите останалите продукти за супа/ньоки или избраното от вас ястие.
  2. Гъбеният сос

    Задушете нарязаните гъби в маслото за няколко минути, след което ги овкусете със сол и пипер. Добавете предварително приготвения според упътването на кутията Knorr Бял гъбен сос, добавете соевия сос Knorr и залейте ньокито в подходяща купа. Украсете с магданоз.