+

Плънка за рибата:

Рибата:

Зеленчуков рататуй за гарнитура:

Соса:

  1. Плънка за рибата:

    1. В кухненски робот смесете филе от бяла риба с белтъка и Rama Cremefine. Добавете салвия към сместа.
  2. Рибата:

    1. Разрежете пъстървата по дължина и я напълнете с рибената плънка. 2.Напръскайте в тава тънък слой Rama Combi Profi. Сложете вътре парчетата риба, подправете ги със сол и пипер, и напръскайте още един слой Rama Combi Profi върху тях. 3. Печете рибата във фурна, предварително загрята до 180 °C за 15 минути.
  3. Зеленчуков рататуй за гарнитура:

    1. Нарежете на кубчета всички зеленчуци. 2. Сварете ги във вода за 5 мин . 3. Отцедете в цедка за 15 минути 4. Смесете зехтин с Knorr Primerba Провансалски билки. Подправете зеленчуците с ароматизирания зехтин, добавете сол и пипер. Печете сместа в тава във фурна, предварително загрята до 170 °C за 6 – 8 минути, разбъркайте и печете още няколко минути.
  4. Соса:

    1. Във вода добавете Hellmann's Цитрусов винегрет и Knorr Бешамел сос. Бъркайте на среден огън за 5 минути. 2. Преди да сервирате, добавете соев лецитин към соса и го разбъркайте с блендер, така че да се получи пенлива текстура.
  5. Презентация:

    1. Аранжирайте ястието в чинията. 2. Пяната от цитрусов сос Бешамел поставете преди издаване.