Комбинация от пъстърва и бяла риба, овкусени с градински чай, цитрусов
Пъстървата е много мека риба, която умело може да се комбинира с други видове риба. В една рецепта включихме ароматно овкусени пъстърва и бяла риба, за да създадем едно кулинарно изкушение за вашите гости.

Съставки
Плънка за рибата:
-
Филе от бяла риба 700.0 г
-
Белтък 4.0 бр
-
Rama Cremefine 31% 50.0 мл
-
Салвия (пресни листа) 20.0 г
Рибата:
-
Пъстърва 10.0 бр
-
Rama Combi Profi 100.0 мл
-
Сол 15.0 г
-
Черен пипер 5.0 г
Зеленчуков рататуй за гарнитура:
-
Моркови 300.0 г
-
Тиквички 300.0 г
-
Гъби 300.0 г
-
Чушки (червени, зелени, жълти) 300.0 г
-
Патладжан 300.0 г
-
Пресен лук 100.0 г
-
Зехтин 100.0 мл
-
Knorr Primerba провансалски билки 25.0 г
-
Сол 15.0 г
-
Черен пипер 5.0 г
Соса:
-
Вода 500.0 мл
-
Knorr Бешамел сос 105.0 г
-
Лецитин