+

Плънка за рибата:

  • Филе от бяла риба 700.0 г
  • Белтък 4.0 бр
  • Rama Cremefine 31% 50.0 мл
  • Салвия (пресни листа) 20.0 г

Рибата:

  • Пъстърва 10.0 бр
  • Rama Combi Profi 100.0 мл
  • Сол 15.0 г
  • Черен пипер 5.0 г

Зеленчуков рататуй за гарнитура:

  • Моркови 300.0 г
  • Тиквички 300.0 г
  • Гъби 300.0 г
  • Чушки (червени, зелени, жълти) 300.0 г
  • Патладжан 300.0 г
  • Пресен лук 100.0 г
  • Зехтин 100.0 мл
  • Knorr Primerba провансалски билки 25.0 г
  • Сол 15.0 г
  • Черен пипер 5.0 г

Соса:

  1. Плънка за рибата:

    1. В кухненски робот смесете филе от бяла риба с белтъка и Rama Cremefine. Добавете салвия към сместа.
  2. Рибата:

    1. Разрежете пъстървата по дължина и я напълнете с рибената плънка.2.Напръскайте в тава тънък слой Rama Combi Profi. Сложете вътре парчетата риба, подправете ги със сол и пипер, и напръскайте още един слой Rama Combi Profi върху тях.3. Печете рибата във фурна, предварително загрята до 180 °C за 15 минути.
  3. Зеленчуков рататуй за гарнитура:

    1. Нарежете на кубчета всички зеленчуци.2. Сварете ги във вода за 5 мин . 3. Отцедете в цедка за 15 минути4. Смесете зехтин с Knorr Primerba Провансалски билки. Подправете зеленчуците с ароматизирания зехтин, добавете сол и пипер. Печете сместа в тава във фурна, предварително загрята до 170 °C за 6 – 8 минути, разбъркайте и печете още няколко минути.
  4. Соса:

    1. Във вода добавете Hellmann's Цитрусов винегрет и Knorr Бешамел сос. Бъркайте на среден огън за 5 минути. 2. Преди да сервирате, добавете соев лецитин към соса и го разбъркайте с блендер, така че да се получи пенлива текстура.
  5. Презентация:

    1. Аранжирайте ястието в чинията. 2. Пяната от цитрусов сос Бешамел поставете преди издаване.