Комбинация от пъстърва и сьомга, гъбено ризото и сос Холандез
Познат най-вече като перфектното допълнение към кралицата на зеленчуците - аспержата, този основен сос има много други лица. Той е прекрасно допълнение както към зеленчуци, така и към риба.Добавете към соса сметана, редуцирано бяло вино, къри, горчица или сок от червен портокал, за да получите различни други вариации на този семпъл, но вкусен френски сос.

Съставки
Плънката:
-
Сьомга филе, нарязано на порции 500.0 г
-
Белтък 4.0 бр
-
Розмарин 20.0 г
-
Сол 10.0 г
-
Черен пипер 5.0 г
-
Rama Cremefine 31% 50.0 мл
Рибата:
-
Пъстърва 10.0 бр
-
Rama Combi Profi 100.0 мл
-
Сол 10.0 г
-
Черен пипер 5.0 г
Кошницата:
-
Бутер тесто (готово) 300.0 г
-
Масло 30.0 г
Пяна:
-
Вода 400.0 мл
-
Прясно мляко 100.0 мл
-
Лецитин
Ризотото:
-
Ориз 500.0 г
-
Лук шалот 5.0 бр
-
Олио 50.0 мл
-
Скилидки чесън 3.0 бр
-
Клончета Мащерка 2.0 бр
-
Бяло вино 200.0 мл
-
Гъби 200.0 г
-
Пармезан 100.0 г
-
Вода 1500.0 мл
-
Масло 60.0 г