+

Сьомга

  • Филе от сьомга 1.5 кг
  • Зехтин 200.0 мл
  • Фенел 200.0 г
  • Джин 300.0 мл
  • Копър 200.0 г
  • Морска сол 2.0 кг

Салата от киноа

Крем от хрян

  • Хрян, приготвен 100.0 г
  • Заквасена сметана 100.0 мл
  • Сол 4.0 г
  • Черен пипер 3.0 г

Авокадо уасаби крем

  1. Сьомга

    Овкусете равномерно сьомгата с джин.
    Поставете в подходящ съд сьомгата и я покрийте от всички страни със сол.
    Оставете 24 часа на сухо и хладно място.
    Изчистете добре рибата от солта.
    Пасирайте фенела, копър и зехтин.
    С получената смес намажете добре сьомгата.  
  2. Салата от киноа

    Сварете киноата и овкусете със сол и пипер.
    Добавете едамамето и винегрета.

  3. Крем от хрян

    Пасирайте всички продукти до хомогенна смес.

  4. Авокадо уасаби крем

    Пасирайте всички продукти до хомогенна смес.
  5. Презентация

    Поставете в плитка чиния салатата.
    След това поставете сьомгата.
    Декорирайте с двата крема чинията.
    По желание гарнирайте с бърза трушия от червен лук.