1. Плънката:

    1.Нарежете лука и морковите на кубчета и ги задушете в олиото. Добавете чоризото, същона кубчета и бъркайте 3-4 минути, след което добавете граха.
    2.Отделно пригответе Knorr Доматен сос (база за Болонезе) във врящата вода и бъркайте 3-4 минути.
    3.Добавете Knorr Течен телешки бульон. Оставете да къкри още 5 минути до желана гъстота.
    4.Добавете Knorr Primerba провансалски билки и изсипете сместа в тавичка.
  2. Пюрето:

    1.Оставете2/3 отводата да заври. Добавете останалата студена вода, за да получите необходимата температура от 80-85C. Добавете Knorr Картофено пюре с мляко, като бъркате енергично до получаване на хомогенна смес. Оставете пюрето да набъбне за 2-3 минути и разбъркайте, след което добавете жълтъците,Primerba Къри паста и разбъркайте добре.
    2. Разстелете върху изстиналатаплънка с шпатула или с помощта на сладкарски пош с накрайик.
    3. Печете пая 15-20 минути на 170 градуса, до златисто.
  3. Соса:

    1. Кипнете Rama Cremefine 31% и добавете Hellmann's Горчица.Овкусете със солта и пипера.
    2. Сложете настрани да се охлади леко.
  4. Презентация:

    1. При поднасянето сложете на дъното на чинията от соса, след което парче от пая.
    2. Украсете с кълнове.
+